Snart kommer varsÄgod

Nu finns det en kort presentation av mig pÄ tekniskt.se.

Snart kommer det inlÀgg dÀr av mig ocksÄ. Det Àr sÄdana inlÀgg som egentligen skulle kunnat ligga hÀr, sÄ jag kommer nog lÀnka rÀtt friskt skulle jag tro.

Jag har ju min teknik-kategori hÀr pÄ bloggen som inte Àr helt och hÄllet tom, men den Àr vÀldigt rörig, ser jag nu. Och pÄ tekniskt.se kanske det handlar mer om mjukvara och support.

Jag har Ă€gnat mig lite Ă„t att se över kategorierna hĂ€r, och ja… Jag har ju inte direkt varit duktig i mitt kategoriserande. Jag började med att blogga pĂ„ Blogspot, dĂ€r det inte fanns kategorier, menvĂ€l taggar. SĂ„ Jag har strax över 900 inlĂ€gg som fortfarande inte kategoriserats alls, utan ligger och skrĂ€par i ”Uncategorized”. Sedan kom kategorier, och jag hade ingen aning om vad det var och kastade in kategorier pĂ„ samma sĂ€tt som taggar.

Massvis med inlÀgg har typ 7 kategorier varav vissa bara har ett inlÀgg. Snurrigt.

Rubriken syftar till Mustafa i ”Mustafas show”. Han brukade nĂ€mligen sĂ€ga ”HĂ€r kommer varsĂ„god”. Vidde tyckte det var hejdlöst roligt.

Nu fÄr Mustafa sÀga "SNART kommer: VarsÄgod!"

Etiketter:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.