Bilder från Loopias 10-års jubileum

… eller bloggposten om varför min kamera suger…

Jag försökte ta lite bilder under festligheterna eftersom alla klätt upp sig så fint. Jag blev dock inte speciellt nöjd med någon av bilderna, så jag la ner rätt snabbt. Här är bilderna jag tog i alla fall.

Loopia har ju lagt upp bilder på facebook här, så man kan ju titta på dem också! =) Här är några jag snott därifrån:Jag tror det var allmänt svårt att ta kort där. I alla fall så fort jag var i närheten. Det kan ha varit något med ljuset eller atmosfäriska störningar eller något…

Om man nu inte är nöjd och vill se mera bilder på mig så kan man traska iväg till Jonathans blogg. Han ville ta bilder på mig, och jag ville låta honom, så där har ni. =)

Glöm inte att det är fredag nu. Sluta sitt framför datorn och glo på bilder. Ut och festa med er! Eller gå hem och sticka, inte vet jag.

Flattr this!

2 reaktioner på ”Bilder från Loopias 10-års jubileum”

  1. Pingback: Johanna Julén
  2. Du var inte ensam om att ha problem med bilder… De få som inkluderar mig är även de för ljusa, saknar skärpa, focus och gud vet allt. Jag hoppas verkligen inte att jag såg ut så på festen.. Då var jag mer onykter än jag trodde! I och för sig så har du ju fördelen att vara relativt fotogenic… 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *