Länkkärlek

Signe är besviken, men kan inte låta bli att avsluta sitt inlägg med kärlek. Jag tycker det var fint, så jag tänker helt sonika återposta slutet av hennes bloggpost:

Jag vill avsluta med ett meddelande till Miljöpartiet: Miljön är varken en vänster- eller högerfråga. Reinfeldt är villig att bjuda in er. Att regera tillsammans med Alliansen är bättre än att låta dem regera med SD.

Och ett till Reinfeldt: Inte Ask! Snälla! Vem som helst, men inte Ask!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

ex, dn, dn, ab, dn, ex, ab, ab, ab, dn, ab, ab, ab, dn, ab, dn, dn, dn

Uppdatering: Nu när många hunnit blogga om valresultatet så vill jag ge lite länkkärlek till de pirater jag haft nöjet att arbeta med under året, nätledes och/eller AFK.
Emma, Qeruiem, Johanna Drott, herrarna på Then Piratska Argus, Johanna Julén, farmor Gun, Henrik Alexandersson, Anna Svensson, Jan-Olof Flink, herrarna på Livbåten, Viktualiebrodern, Satmaran, Henrik Sultan, Pippi i Pirat, Rick Falkvinge, Jan Lindgren, Christian Engström, Fredrik Holmbom, Johnny Olsson, Anna Troberg, Beelzebjörn, Jonathan Rieder Lundkvist har (självklart) en massa bilder på söta pirater på Stockholms valvaka
<3 till er. Nästa gång kommer vi in!

Flattr this!

7 reaktioner på ”Länkkärlek”

 1. Pingback: Johanna Julén
 2. Pingback: Piratbloggar
 3. Pingback: Piratpartiet Live!
 4. Det är bättre om det blir en minoritetsregering. Regeringen kommer aldrig samarbeta med SD. Däremot kan SD fälla regeringen i enskilda frågor, som t.ex. svensk trupp i Afghanistan. Lägg prestige åt sidan och se till sakfrågorna. SD kommer inte få något inflytande i invandringsfrågor. Men de *kan* få inflytande i andra frågor, som Afghanistan. Alla deras åsikter är inte dåliga även om deras skäl skiljer sig från exempelvis V:s skäl till att ta hem trupperna. Huvudsaken är att trupperna kommer hem.

  Om det däremot blir en majoritetsregering (fattas 2 mandat just nu) kan regeringen köra över hela riksdagen, skicka trupper till höger och vänster. Införa fler övervakningslagar osv. Det är *inte* bättre än att SD får inflytande.

 5. Min topplista för regeringsbildning:

  1. Samlingsregering S + M. Det vore f-n det bästa, inte minst därför att alla polariserade blockpolitiker då skulle tvingas svälja stoltheten och inse att politik bör handla om att samarbeta för att hitta lösningar som SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT kan hålla med om. Att nöja sig med 51% är fegt, bättre att föra politik som 90% av riksdagsledamöterna kan ställa sig bakom.

  Nej, det skulle inte bli några drastiska förändringar på det sättet – och det vore BRA. Ett instabilt samhälle där 1% övervikt i röster betyder tvära kast hit och dit efter varje val är inte bra.

  2. Minoritetsregering C+MP. Det har hänt förr, men de stora drakarna behöver tydligen lära sig igen att om de sätter sin egen makt och prestige före folkets väl – då förtjäner de inte att sitta med i en regering hur många procent de än fick i valet.

  3. Majoritetsregering. Något av blocken samarbetar med SD. Det block som vågar visar hur maktkåta de är, så att folk kanske slutar rösta på dem. SD får visa vad de går för, vilket endast kan resultera i att de får färre röster nästa gång.

  4. Minoritetsregering med antingen höger- eller vänsterblocket. Det är skit på alla sätt eftersom det bara gör problemen värre till nästa gång. SD kommer att fortsätta plocka martyrpoäng och växa, de sittande cementerar blockpolitiken och tvåpartisystemet ännu hårdare. Det blir säkert bättre de närmaste fyra åren, men inte i längden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *