Vatten… inte

Det finns nu inget vatten i vårt hus. Det frös sönder medan vi var på bröllopet. Jobbigt… Micke säger att vi inte kommer ha vatten förrns i sommar pga att värmekabeln troligtvis är sönder. Jag hoppas att han har fel i det. Fatta vad smutsig man blir om man inte duschar eller tvättar förrns den norrländska vintern behagar tina bort…

Publicerat av

Vidde

Vidde har varit styrelseledamot för Piratpartiet och tycker att när folk delar med sig av saker så är det någonting bra som sker. Vidde är utvecklare på ett stort webbhotell och driver en webbyrå på fritiden. Idun föddes 2013-05-04 och gjorde Vidde till mamma. Ofattbart men sant!

2 reaktioner till “Vatten… inte”

  1. Såvida vi inte får igång den gamla externa värmekabeln eller att felet på den nya kabeln är på den del som är utanför själva vattenledningen och går att laga. Vi får se, förhoppningsvis får vi igång det igen annars blir det problematiskt.

Kommentera