Vatten
 inte

Det finns nu inget vatten i vĂ„rt hus. Det frös sönder medan vi var pĂ„ bröllopet. Jobbigt… Micke sĂ€ger att vi inte kommer ha vatten förrns i sommar pga att vĂ€rmekabeln troligtvis Ă€r sönder. Jag hoppas att han har fel i det. Fatta vad smutsig man blir om man inte duschar eller tvĂ€ttar förrns den norrlĂ€ndska vintern behagar tina bort…

Etiketter:

Kommentarer

  • SĂ„vida vi inte fĂ„r igĂ„ng den gamla externa vĂ€rmekabeln eller att felet pĂ„ den nya kabeln Ă€r pĂ„ den del som Ă€r utanför sjĂ€lva vattenledningen och gĂ„r att laga. Vi fĂ„r se, förhoppningsvis fĂ„r vi igĂ„ng det igen annars blir det problematiskt.

  • Ush, lĂ„ter inte roligt alls, hoppas det fixar sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.